Post by profemthuchensrent on Mar 14, 2022 3:46:06 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solitaire TriPeaks: Grand Tour ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solitaire TriPeaks: Grand Tour IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πόρος σφάλματος κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Solitaire TriPeaks: Grand Tour 2022 version ▞▞▞
μια λέξη (διασκέδαση)
καλό παιχνίδι!
シャドウファイト2 アクション ihvf
Διασκέδαση
Είναι ένα καλό παιχνίδι για να χαλαρώσεις πριν κοιμηθείς, είναι διασκεδαστικό να παίζεις...
Καλό παιχνίδι αλλά δεν αποθηκεύεται σωστά, αποθηκευμένο παιχνίδι στο επίπεδο 20 χθες στο τηλέφωνό μου, σήμερα στο tablet μου λέει ότι είμαι στο επίπεδο 5... συνδεδεμένος με το Facebook και στα δύο, αποθηκεύω το παιχνίδι κάθε φορά πριν βγω από το παιχνίδι και τίποτα ...πρέπει να παίξω ξανά στα ίδια επίπεδα. Παρακαλώ διορθώστε
Ωραίο παιχνίδι
υπέροχο παιχνίδι
Solitaire TriPeaks: Grand Tour ბანქო bddp
αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό
Είναι διασκεδαστικό, πέρασα σχεδόν μια ώρα παίζοντας ασταμάτητα, απόλαυσα το γενναιόδωρο χρυσό που πήρα στην αρχή του παιχνιδιού που βοήθησε πολύ, αλλά συμβουλεύω τους προγραμματιστές να βρουν τρόπους για να πάρουν χρυσό εκτός από το να παίξουν το κύριο παιχνίδι γιατί αν υπάρχει δεν είναι χρήματα, τότε οι παίκτες δεν θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι. Επίσης, ένα κουμπί γρήγορης επανεκκίνησης στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά απαραίτητο, αντί να ανοίξετε τις ρυθμίσεις, στη συνέχεια να σταματήσετε το παιχνίδι και να περάσετε από ένα παράθυρο διαμόρφωσης για να φτάσετε τελικά στο κουμπί επανεκκίνησης.
Καλό παιχνίδι
Πολύ διασκεδαστικό δεν μπορεί να σταματήσει να παίζει
Μου αρέσει το παιχνίδι, τα εξαιρετικά γραφικά και τα καλά μπόνους από την αρχή.
Ατελείωτα επίπεδα, δεν νομίζω.
το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό
Solitaire TriPeaks: Grand Tour ბანქო bddp
Επιτέλους...ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται να βλέπω διαφήμιση κάθε φορά που παίζω ένα επίπεδο 😊
δροσερό παιχνίδι
Solitaire TriPeaks: Grand Tour Карте qzot
είναι πολύ χαλαρωτικό και μου αρέσει 💕
περναω καλα
μεγάλος
αγαπώ αυτό το παιχνίδι
διασκεδαστικό παιχνίδι!
Με κάνει να νιώθω τόσο καλά
Λέει συνέχεια ότι χρειάζεται ενημέρωση, αλλά όταν πηγαίνω στο Google Play δεν δίνει επιλογή;! Συνέβη 2x.... Και τελείωσα με ΟΛΑ τα επίπεδα, οπότε ενθουσιάστηκα να αποκτήσω νέα... Σε αυτό το σημείο μπορεί απλώς να απεγκαταστήσω...
Δοκίμασα αυτό το παιχνίδι και φαίνεται ότι πραγματικά δεν έχει νόημα Ναι είναι ένα παιχνίδι τράπουλας αλλά αυτό είναι όλο
αγαπώ το φόντο.
Δεν θα ανέβαζε. Άναψε και μετά πάγωσε & Απενεργοποιώ.
Λατρεύω το παιχνίδι και τα χρώματα είναι ωραία
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι.
υπέροχο παιχνίδι δοκιμάστε το
Δεν ανοιγει..
Solitaire TriPeaks: Grand Tour Карте qzot
Απολαμβάνω το παιχνίδι
NJ
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!
αυτό είναι ένα δροσερό παιχνίδι πασιέντζας. Απολαμβάνω τα γραφικά και τις ανταμοιβές. Ελάτε να ελέγξετε αυτό το παιχνίδι tri peaks, θα σας αρέσει.
πολύ χαλαρωτικό και το απολαμβάνω πολύ
Σούπερ διασκεδαστικό και όχι ακριβό για παιχνίδι.
Μια ωραία πασιέντζα
Πολύ χαλαρωτικό και διασκεδαστικό και σας βοηθά να ρυθμίσετε και να περάσετε καλά
ωραία εφαρμογή
Το καλύτερο παιχνίδι πασιέντζας tri peak που έχω ανακαλύψει εκεί και έχω περάσει από δεκάδες! Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Σας δίνει πολλά ενισχυτικά και νομίσματα αντί να χρησιμοποιείτε και να κερδίζετε τα ίδια νομίσματα ξανά και ξανά όπως άλλα παιχνίδια. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν ενημερώνεις, ενημερώνεις μόνο 45 περίπου επίπεδα. Το περνάω σε 2 μέρες! Τότε έχω κολλήσει να περιμένω μέχρι την επόμενη ενημέρωση! Γι' αυτό άλλαξα την κριτική μου πέντε αστέρων σε τέσσερα αστέρια. Παρακαλώ διορθώστε!
διασκεδαστικό
έχει πλάκα
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι
υπέροχο παιχνίδι χωρίς άγχος
το λατρεύω 😎😔
όμορφη
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό.
Προκλητικό αλλά διασκεδαστικό.
μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά η ανάρτησή μου 📫 🤪 n μου αρέσει η φωτογραφία μου στη φωτογραφία 📸
Το λατρεύω......μόλις ξεκίνησα......αλλά είναι πραγματικά ένα υπέροχο παιχνίδι ....όχι διαφημίσεις μέχρι στιγμής... χαίρομαι που το δοκίμασα... Το απολαμβάνω πραγματικά