Post by profemthuchensrent on Mar 14, 2022 3:08:41 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic the Hedgehog™ Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic the Hedgehog™ Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara glitch kristali ▞▞▞
▞▞▞ Sonic the Hedgehog™ Classic 2022 version ▞▞▞
Nakon 25 godina konačno sam uspio pobijediti ovu igru samo da bi se igra pala nakon što ste pobijedili Eggmana posljednji put. Nema kredita... ništa igra se samo ruši. To doduše sprema igru kao potpunu, ali i dalje oduzima cjelokupno iskustvo.
Baš je kao stara igra, s nekoliko ažuriranja. Ne znam sviđa li mi se dodatak okretne crtice, jer to nije bilo u originalu i previše je lako to učiniti slučajno. Kontrole su također malo nezgodne. Što se tiče oglasa i igranja offline, Amazonova verzija je definitivno poželjnija (dao bih tome 5 zvjezdica).
najbolja igra ikad
Dao bih ovome 0 zvjezdica ako bih mogao razloziti: 1.teško je zahvatiti tajno područje 2.tajno područje vas ima što zaustaviti 3. Gotovo je nemoguće prikupiti jedan emarold kaosa 4.teško je sakupiti završiti mramornu zonu 5. skoro je nemoguće pobijediti eggmana 6. igra mi ne dopušta da koristim tipke sa strelicama umjesto joysticka.Igra se tako ne isplati osim ako ne postane lakša
To je sjajna igra, ali ovako nešto pripada izvornoj genezi ili emulatoru. Znate, nešto s KONTROLEROM!? Mora biti više kontrolnih točaka kako bi se jednostavno moglo igrati.
JA VOLIM OVU IGRU Ova igra je ljupka! (kao u svojoj nevjerojatnoj) Volim je. Iako mrzim kontrolere, malo je teško igrati, ali osim što je to 10/1000 najbolja igra!
Dobre kontrole, ali ne mogu proći kroz prvu borbu s šefom, idk ako sam samo ja, ali trebate najmanje 30 prstenova da biste imali ŠANSU protiv Eggmana! Osim toga, mogu prijeći preko prstena 10 puta i JOŠ UVIJEK ga ne podići! Mislim da ne mogu biti previše strog prema sonicu, mislim da imam Sonic Forces i to je stvarno dobra igra. 3 zvjezdice!
Nicw
To je sjajna igra, ali kontrole su užasne i ima velika količina reklama. Molimo ograničite oglase i popravite kontrole. To je sve.
najbolja klasična igrica
Ova igra je tako dobra ali reklame je više ne igram i sviđale su mi se ove igre prije ALI NE SVIĐAM OVE IGRE SADA JE 1 ZVIJEZDICA ZA OVU IGRU
Glazba na početku neće prestati nakon što igra počne i reproducira glazbenu temu i nastavlja se nakon što zatvorim igru, glasna je i dosadna
Sviđa mi se igra, ali se s vremena na vrijeme ruši. Inače bih ga više ocijenio; pogotovo zato što se ruši svaki put kad ga pobijedim, i ne mogu vidjeti nostalgični kraj. U ovom trenutku čak nisam siguran da li igra to uključuje.
OMG Ti najbolja Sega, samo nastavi ovo raditi i zaradit ćeš puno novca!
Ovo je jedan od najboljih zvučnih klasičnih portova. Dodaje nove značajke, ali jedna stvar koju sam želio popraviti je da ne možete igrati završnu scenu (isto u Sonic 2) nakon što pobijedite posljednjeg šefa igra bi se jednostavno srušila. ...
Ova igra je jako dobra. Sviđa mi se što se možete igrati s tri različita lika. Moja jedina zamjerka je da kada pobijedim konačnog šefa igra automatski prestaje. Volio bih vidjeti scenu i završne špice.
Dobar u to vrijeme, ali nije dobro ostario zbog svog sporog dizajna i dosadnih razina
doslovno neigrana. oglasi se pojavljuju tako često [30 sekundi] i prekrivaju zaslon dok igra radi, što onemogućuje pristup kontrolama i igranje igre.
Sonic the Hedgehog™ Classic 動作 axgk
Galaxy Genome [Space Sim] სათავგადასავლო yts
Barem je zabava za igru koja se vraća u vaše djetinjstvo kao više drugačija od one tada prve jer nije bilo spin dash u Sonic 1 pa je imao neke greške, ali je bilo zabavno igrati
Očito je istinito originalu, no kontrole su TAKO teške za korištenje. Promijenite kontrole i bilo bi jednostavno 5 zvjezdica.
Neke stvari je bolje ostaviti na miru. Kao da se ova igra treba igrati samo na old school segi. Pokušaj igrati na mom telefonu je samo frustrirajuće. Ne znam kako je ovo dobilo toliko visoke ocjene. Da, izgleda kao stara igra, ali definitivno ne igra tako. Žao mi je, ali moram deinstalirati zbog kontrola.
Vjeran originalu Genesis/MegaDrive, ali s mnoštvom bonus značajki i poboljšanja kvalitete života! Daleko konačni službeni način igranja Sonic 1! Jedina zamjerka koju imam je da morate biti online.Ima smisla za besplatnu verziju (tako da ne možete jednostavno isključiti svoj WiFi da biste se riješili oglasa), ali nije za kada uklonite oglase. Ovo ipak nije dovoljno da snizim moj rezultat, jer je to problem s cjelokupnom postavom Sega Forevera.
U redu je. Prva igra koju sam igrao je Sonic the hedgehog na originalnom Sega megadriveu; pa je sigurno reći da imam slabu točku za franšizu. T Ali ova kopija jednostavno nije u redu.Kontrole su nezgodne i neintuitivne, razine koje su dostupne imaju drugačiji osjećaj, a čini se da se količina neprijatelja deseterostručila. U redu je, samo nije isto.
Oglasi su posvuda u aplikaciji. Svaki put kada završite razinu, svaki put kada pauzirate, svaki izbornik u koji uđete, oni su doslovno posvuda. Čak i kada kupite uklanjanje oglasa, i dalje dobivate neželjenu poštu da kupite druge igre ove osobe, koje su vjerojatno pune reklama kao ova.
Igranje je ovdje sporije nego na PC-u što otežava kontrole. Napravili ste dobru igru šalom bez brzine, ovo je smeće, igrajte PC verziju i popravite to
Igra je izvrstan remaster... međutim, stalno se ruši SVAKI put kada pokrenem time attack. Koristim plaćenu verziju i to se nikada prije nije dogodilo.
Sjajan klasik, ali kontrole bi mogle biti bolje.
Ajme hajde sega moraš kupiti repove i zglobove ne kul čovječe. Zašto nikada niste dodali sonic 3. Bit će mi čast dodati ga. Radije sviram mario umjesto sonic. Nikada niste napravili zvučnu igru za 2 godine od sada. Uskoro će biti 2021., a još uvijek niste učinili da nova zvučna igra bude ozbiljna.
Oglasi! Puno (oglasa) (oglasa) oglasa (oglasa). Očekujem da će nekoliko oglasa platiti račune programera i potaknuti vas da kupite plaćenu verziju. Ali igra uskoro postaje dosadna ako stalno sjedite i čekate da se oglas završi. Deinstalirano.
Igra je dobra ali zašto kupovati sve nove razine
Sonic the Hedgehog™ Classic Aksyon bie
Dajem vam 5 dolara za besplatnu verziju za dodavanje. myb 5 dolara...
Bilo je odlično!!!!! Možemo koristiti druge likove osim Sonica! Bilo mi je jako zabavno IGRAJUĆI ovo!! Čak sam prošao i najteže razine u ovoj igri, uključujući Labyrinth Zone i Scrap Brain Zone! Tails je bio najbolji lik za korištenje u ovoj igri!
super je i ako ne želite reklame isključite svoj wi-fi
Stvarno sam uživao u ovoj igri dok niste pobijedili šefa u Spring Yard djelu 3 i bili ste vraćeni na posljednju kontrolnu točku. Ispravite ovo ili će biti na hrpi za brisanje!
Tako puno reklama da ih ne mogu maknut i to me zivcira😡😡👿
Vrlo nevjerojatno, vrlo izazovno, vrlo zabavno, vrlo teško. A najbolja stvar u vezi toga je što je BESPLATNO!! Zato volim segu i njihove igre! Nastavi s dobrim radom! Nadajmo se da ćemo dobiti Sonic 3 na mobitel! 5 ZVIJEZDICA! Još jednom, fantastičan posao. Nisam naišao na greške! Uskoro.. isprobat ću Sonic 2 Mobile! Vjerojatno je jednako dobar! Volite igru!
Igrao sam prvih nekoliko razina i iako izgleda dobro, radi prilično sporo na mom OnePlus 7 Pro. Da je izvedba dobra, ocijenio bih je višom. Igranje, ali ni približno isto iskustvo kao igranje na Genesisu ili emu-u.
Ovo je odlično!!! To je kao u klasičnim Sonic igrama, ali postoji mali problem. Malo je zbog činjenice da vam je potrebna veza za igranje, ali, meh, nije me briga. I dalje je nevjerojatno!!!