(Android/iOS) Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari padidinti brangakmenių įsilaužimą
Mar 14, 2022 3:21:00 GMT 2
Post by profemthuchensrent on Mar 14, 2022 3:21:00 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti brangakmenių įsilaužimą ▞▞▞
▞▞▞ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari 2022 version ▞▞▞
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Casual ibaf
Tai labai smagus, atpalaiduojantis ir jaudinantis žaidimas, todėl aš jam skyriau 5 žvaigždutes.
Kokie yra rekueracijos
Šis žaidimas turi tam tikrų savybių, kad būtų puikus žaidimas, bet kai žaidžiate su stručiu ir bėgate labai greitai, gyvūnas visada nuslysta į kairę. Dėl to pirštui pritrūksta vietos, ir aš dažniausiai dėl šios priežasties mirštu. Taigi šį žaidimą rekomenduoju žmonėms, žaidžiantiems didesniame planšetiniame kompiuteryje, bet ne „iPhone“ ar „Android“ naudotojams, naudojantiems mažą telefoną. Naudojau „Pixel XL“ ir ši problema vis tiek pasitaikydavo dažnai, net ir esant daug vietos.
Šiam žaidimui nėra reikalo turėti tokią gerą muziką. Daug juoko. „Rodeo Stampede“ yra linksmas, paprastas ir sukeliantis priklausomybę. Jo paprastas žaidimas, kurį lydi patraukli ir nuotaikinga muzika, kurį laiką būsite pririšti prie ekrano. Vienintelis trūkumas yra tas, kad kiekvieną kartą nukritus nuo laikiklio gaunate skelbimą. Gali būti gana nuobodu žiūrėti kitą 30 sekundžių reklamą po to, kai ji pasirodė po 2 sekundžių, peržiūrėjus ankstesnę 30 sekundžių reklamą.
Suprantama žiūrėti reklamas atgaivinti. Stebėti dvigubų monetų skelbimus yra normalu. Bet ar žiūrite skelbimus apie misijas? Koks tu gali būti godus? Iš šio žaidimo tikrai pasisemdavo malonumo.
Puiku ir smagu, bet skelbimai siaubingi, o žaidimo dabar nepavyksta paleisti mano „Android“ telefone.
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Santai svj
Šis žaidimas yra smagus. Norėdami išspręsti skelbimų problemą, išjungiau savo telefonų „WiFi“. Būčiau skyręs šiam žaidimui 5 žvaigždutes, jei ne šios problemos (negaliu nieko nusipirkti, atsiprašau): 1. Manau, kad prisijaukinimo laikas yra per ilgas ir būtų puiku, jei galėtumėte jį šiek tiek sumažinti sekundės, nes kiekvieną kartą, kai bandau prisijaukinti naują gyvūną, žaidimas jaučiuosi visiškai įsitempęs ir atsitrenkiu į daiktus 2. Rato sukimas neleidžia man jo suktis 3. Manau, kad reikia pridėti daugiau misijų kas 5 valandas Ačiū.
Man patinka žaisti žaidimą, nes galite gelbėti ir jodinėti gyvūnus
Puiku, bet galima pritaikyti ir daugiau sričių
Per daug skelbimų
Aš praradau žodžius, žaisk, daryk tai
Žaidimas, tiesą sakant, gana vidutiniškas. Yra „Google Play“ funkcija, net jei šis žaidimo pasiteisinimas net neturi išsaugojimo funkcijos.Kitas dalykas, žaidime buvau nusipirkęs keletą elementų, tačiau jį ištryniau dėl saugojimo, todėl nusprendęs jį įdiegti iš naujo sužinojau, kad mano pirkiniai ir išsaugoti duomenys nebuvo atkurti. Jei yra būdas susigrąžinti pinigus ar prekes ir santaupas, pakeisiu apžvalgą.
Puikus zaidimas
Tai per sunku, tiesiogine prasme, kai užšoki ant gyvūno, vėl priversi šokinėti arba aš tai pataisysiu! -_-
Anksčiau buvo mano mėgstamiausias žaidimas. Žaidimas yra fantastiškas, o žaidimas nuolat vingiuoja, kad būtų įvairus ir įdomus, o ne slogus, kaip ir daugelis kitų žaidimų. Taip pat anksčiau ji turėjo vieną geriausių skelbimų sistemų, kur galėjai pasirinkti žiūrėti skelbimus, kad gautum premijas. Tačiau dabar beveik po kiekvieno raundo yra skelbimas, kuris kas penkias minutes meta jums į veidą mikro sandorius. Kažkada tai apibūdinau kaip tobulą mobilųjį žaidimą, bet nebe.
Gera grafika ir mechanika. Valdymas yra tinkamas. Įdomus, su nemaža pakartojimo verte, skirtas nemokamam žaidimui mobiliesiems. Būtų jį įvertinęs aukščiau, bet labai daug skelbimų. Dažniausiai jie nėra iššokantys langai, kurie pertraukia grojimą, bet jūs turite žiūrėti daugybę jų, kad progresuotumėte tokiu greičiu, kuris netrukdo.
Labai smagu, kad aš žaidžiu šį žaidimą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, nes jis yra geras
Tai įdomus žaidimas, bet aš noriu paprašyti, kad į šį žaidimą reikėtų įtraukti šiek tiek daugiau rūšių
Anksčiau tai buvo labai smagus žaidimas, kol pastebėjau, kad praradau visą savo pažangą, kai buvau įdiegęs šią programą. Keista, nes visada įsitikinu, kad esu prisijungęs prie „Google Play“ žaidimų paskyros, kurioje kažkaip vis dar yra visi mano pasiekimai (net ir prieš daugelį metų), tačiau jokia tikroji mano padaryta pažanga niekada neatkurta. Šiandien pašalinau žaidimą, kai dar buvau pradedantysis, kad pažiūrėčiau, ar problema kada nors buvo išspręsta, bet nenuostabu, kad taip nebuvo. Vis tiek turėjau pradėti iš naujo.
Tai puikus žaidimas ir nėra per daug pasikartojantis, o tai yra reta ir yra tiek daug gyvūnų ir gyvūnų rūšių. Viena didelė problema yra ta, kad yra per daug skelbimų. Žaidimas taip pat labai trikdo. Jei noriu žiūrėti įrašą, kad gaučiau 2 kartus daugiau monetų, jis pradės pridėti, tada suges, pašalins mane iš žaidimo ir sugrįš į telefono pagrindinį ekraną. Jei šias dvi problemas būtų galima išspręsti, tai būtų 5 žvaigždutės.Jau kurį laiką bandžiau įvykdyti sutramdytą UFG misiją ir negaliu to padaryti dėl to, kaip ji trikdo. Tai parodys, kad sritis, kurią turėčiau galėti peršokti, yra padengta žeme, todėl negaliu jos įveikti, o kai tai padarysiu (kažkokia magija), patekusi į kitą žirafą, iš karto atsitrenkiu į kažką. Dėl to žaidimas mane erzino, nes negaliu atlikti užduoties, kuri turėtų būti gana lengva. Tai galite lengvai pamatyti, kai paspausite bandyti dar kartą.
Puikus zaidimas! Griežtas valdymas, aiški grafika ir stebėtinai įdomus žaidimas tarp dangaus zoologijos sodo ir arkadinio bėgiko. Deja, žaidimo eigą (nemokamame žaidime) stabdo nepraleidžiami skelbimai ir labai ilgas laukimo laikas tarp naujų misijų ir kelionių po zoologijos sodą. Apskritai geras žaidimas, bet šiek tiek per daug varginantis mano skoniui.
Man patinka šis žaidimas! Tai tikrai sukelia priklausomybę (nežinau, ar tai geras dalykas, ar ne) ir nuostabus laiko žudikas. Grafika taip pat tikrai gera. Vienintelis dalykas, dėl kurio turiu nedidelę problemą, yra vairas. Aš galiu nukreipti buivolus ar bet ką, kuriuo važiuoju staigiame posūkyje į kairę, ir jie lėtai bėgs tuo keliu, bet pakeliui į uolą, nes pasisuka nepakankamai greitai. Be to, žaidimas apskritai yra nuostabus. Nesigailiu, kad jį atsisiunčiau!
Tai gana smagu, bet pasidaro lengvai nuobodu, ištryniau jį ir dabar nusprendžiau paleisti dar kartą, bet visa mano pažanga dingo dėl mokymo programos, pamoka yra ilga ir negalite praleisti, todėl turite palaukti, kol atgausite pažangą. (jei jis net grįžta) Taip, mano pažanga buvo išsaugota, aš vis dar turiu visus savo ženklelius iš „Play Games“, bet mokymo programa nesugrąžins mano pažangos ir nežinau, ką daryti toliau, kad tęsčiau mokymo programą, kad pagaliau gaučiau mano daiktai atgal, nes nėra vadovo.
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Vabaajamängud znot
Tai puikus žaidimas!! Man patinka gyvūnų įvairovė ir pats žaidimas. Viena problema, kurią turiu, susijusi su skelbimais po paleidimo, jie visada mane išmuša tiek skelbimo metu, tiek po jo, ir tai nepaprastai erzina. Jei tai greitai nebus ištaisyta, ištrinsiu programą ir pasiliksiu tris žvaigždutes. Atnaujinimas: ištryniau programą
Tai tikrai malonus žaidimas ir praleisčiau valandas. Nors pastaruoju metu tai leidžia man pasiekti žaidimą tik kartą per dieną. Po to jis nepraeina 7/17 įkėlimo ekrano ir automatiškai mane išmuša. Labai noriu žaisti daugiau, bet tai erzina.
Man patinka šis žaidimas, kuris mane linksmina, kai man nuobodu
Drops:学习西班牙语! 教育 czq
labai nuostabu, kad visi gyvūnai atrodo šauniai, bet įvertinau jį keturiomis žvaigždutėmis, nes visada taip arti naujo gyvūno, bet man jo tiesiog pasiilgau, todėl tikrai smagus žaidimas
Žaidimas yra puikus, tikrai įtraukiantis ir įdomus! Manau, kad boso iššūkių atveju žaidimas turėtų duoti jums nedidelį patarimą (profiliuotą boso gyvūno atžvilgiu) po x nesėkmingų iššūkių skaičiaus. Keletą kartų pasiklydau, nežinojau, kaip tai užbaigti. Kitas dalykas yra atsitiktinės mirtys – ten nieko nebuvo, bet žaidimas nusprendė, kad viskas baigėsi ir aš miriau. Jaučiu, kad reikia kitaip pasisemti energijos, dažnai man patinka groti juras, bet jėgų neužtenka.
Šis žaidimas labai smagus, bet man nepatiko, kad žirafa negali nužudyti šuns / perbėgti per jį beprasmiška ir aš praradau legendinį.
Man patinka šis žaidimas, bet kai neseniai bandžiau jį žaisti dar kartą, sakoma, kad turiu blogą interneto ryšį, jis užstrigo 1/17 ir naudojau kelis skirtingus „Wi-Fi“, jis turėjo veikti, bet vis tiek ne. Nenoriu pašalinti žaidimą vien dėl to ir prarasti visą savo pažangą.
Tai smagus nuotykių žaidimas su daugybe gyvūnų kolekcionuoti, nors vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, yra tai, kad misijos mulas yra beprasmis ir jums nereikia jo pirkti, nes telefone galite nustatyti kitą dieną ir dieną. gaukite atlygį iš karto. Bandžiau žaisti žaidimą dar kartą, tačiau paklausus, ar norėčiau įkelti savo seną išsaugojimą, jis klausia kuo painiausiu būdu, o ne tik klausia, ar noriu įkelti seną išsaugojimą
Žaidimas geras! Bet kodėl po velnių tiek daug skelbimų? Kaip ir po 3 važiavimų, pasirodo skelbimas iš niekur. Suprantu, kad bandote užsidirbti pinigų, bet už tai turite pirkinių žaidimų. Jūs taip pat turite skelbimų apie 2 kartus didesnę monetą, jei tai žiūrite, tačiau dėti skelbimus žaidėjams, kurie negaus jokios naudos, erzina. Štai kodėl tai yra žemas įvertinimas. Nes skelbimai X iš mano žaidimo.
Normalus
Absoliučiai įdomus žaidimas, tikrai patiko. Bet po to, kai žaidžiu beveik pusę mėnesio, tai buvo tai, ką aš rasiu nerimą: klaidų, yra keletas atvejų, kai bufallo dykumaknio efektas yra gyvūnas, net jei jis nebėra dykumoje, taip pat ir gyvūnai kartais linkę eiti per sienas Tikrai erzina, kai bandote jį važiuoti. Ir ne tik tai, kad misijos žvaigždės, kurios manau, kad tai yra sunkumai yra netikslūs ir kartais gana neįmanoma užbaigti tam tikrų misijų.
Tai yra geriausias žaidimas, tada jis padėjo man susilaukti kūdikio Phoenix
Pavogia duomenis, neleis žaisti, nebent suteiksite jiems neribotą leidimą nuotraukoms, kontaktams ir pan.
Dievinu sita geima💕💕💕
Tai tikrai įdomus ir unikalus žaidimas, kurį mėgau jau seniai, bet yra tik viena problema.. Šiame žaidime yra be galo daug skelbimų. Norite pabandyti dar kartą? žiūrėti reklamą. nori sukti kasdienį ratą? žiūrėti reklamą. nori žaisti žaidimą? žiūrėti reklamą. Net jei pasakysite „ne“, žaidimas vis tiek privers žiūrėti reklamą. Taip pat yra tiek daug pirkinių žaidime. Tai galėjo būti nuostabus žaidimas, tačiau jį sukūrė godūs pinigų grobikai.
Nuostabus žaidimas
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Dažādas spēles bmd
Viskas yra puiku, tik reikia kažko daugiau, bet vis tiek tai SUPER SMAGUMAS ir sukeliantis priklausomybę! Viskas super, bet kartais žaidimas vėluoja.
Man jis labai patinka, bet problema ta, kad galiu žaisti tik kas 3-4 mėnesius nes žaidžiant po mėnesio būna tik baltas fonas. Prašau pataisykite šią problemą. 😕